cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Lutz_Blum
Active Contributor

Username changed in AD but the user is now not able to login

Hi all,

new month, new problems 😀

 

let me explain the situation:

A user recently changed the name.
I do all changes in AD (name, mail etc.)
But in LastPass there is only the namechange synced.
So I still having the Username correctly but the mailadress is the old one. Now it was not possible to Login.

Thansk for supporting me

 

BR

 

Lutz

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Lutz_Blum
Active Contributor

Re: Username changed in AD but the user is now not able to login

Hi,

 

yesterday i step in very deep into the system and find out there is a wrong smtp entry into the exchange server. So after enter the correct name spelling everything runs well. The name incl. the mailaddress syncs correct.

 

Thanks for your help

View solution in original post

2 REPLIES 2
RachelO
Retired LogMeIn Contributor

Re: Username changed in AD but the user is now not able to login

Hi @Lutz_Blum,

 

The steps to troubleshoot this issue can differ based on factors such as if the user is a federated user, so that the team can investigate and resolve this issue as soon as possible, could you reach out to the Business Support team to investigate and fix this for you? You can access the support phone number through your LastPass Admin Console > Support or if you can't access the admin console you can request a callback by scrolling down and clicking "Contact Support" on this page and entering your business account info and you should then be given the option to receive a callback usually within less than 5 minutes: https://support.logmeininc.com/lastpass/help/how-do-i-contact-customer-support-for-lastpass-lp010121 




RachelO is a member of the LogMeIn Community Care Team.

Was your question answered? Please mark it as an Accepted Solution.
Was a post helpful or informative? Give it a Kudos!
Lutz_Blum
Active Contributor

Re: Username changed in AD but the user is now not able to login

Hi,

 

yesterday i step in very deep into the system and find out there is a wrong smtp entry into the exchange server. So after enter the correct name spelling everything runs well. The name incl. the mailaddress syncs correct.

 

Thanks for your help

View solution in original post