cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
scott216
New Contributor

Launch doesn't work with Chrome as default browser (iOS)

On my iphone 12 (IOS 14.2.1) I have Chrome as the default browser.  When I open LastPass and click on Launch, nothing happens.  

4 REPLIES 4
RachelO
Retired GoTo Contributor

Re: Launch doesn't work with IOS 14 and chrome

Hello,

 

Could you try uninstalling the LastPass app, restarting your device, and reinstalling then making sure that the correct default browser is set in the LastPass app and trying to launch a site again? This is located in the LastPass app > Settings (at the bottom of the screen) > Default Browser > make sure Chrome is set as your default.




RachelO is a member of the LogMeIn Community Care Team.

Was your question answered? Please mark it as an Accepted Solution.
Was a post helpful or informative? Give it a Kudos!
scott216
New Contributor

Re: Launch doesn't work with IOS 14 and chrome

I removed and reinstalled Lastpass.  Chrome is the default browser.  When I click on launch, I get a pop-up that says username has been copied to the clipboard.  I know this option is just below "Launch".  I did it many times being very careful not to click on "Copy Username",  but every time I click on "Launch" it acts like I clicked on "Copy Username"

RachelO
Retired GoTo Contributor

Re: Launch doesn't work with IOS 14 and chrome

Thanks for giving that a try. In our testing when clicking Launch you do first see "Username copied to clipboard" at the bottom of the screen but after a second or two the browser should launch and open the site as expected. If the browser isn't launching after a second or two when tapping Launch in the LastPass app, so that our team can get more details and investigate to hopefully resolve this for you, could you submit a bug report following the steps outlined on this page? https://support.logmeininc.com/lastpass/help/how-do-i-report-a-bug-to-lastpass

 

 




RachelO is a member of the LogMeIn Community Care Team.

Was your question answered? Please mark it as an Accepted Solution.
Was a post helpful or informative? Give it a Kudos!
scott216
New Contributor

Re: Launch doesn't work with IOS 14 and chrome

The site never launches.  The copied to clipboard popup just goes away and nothing else happens.  I'll fill out the support request