Reply
Highlighted
Contributor
Posts: 21
Registered: ‎05-10-2017

Does Logmein work with CTIs?

Hi, I'm not entirely sure if this is the correct board. My apologies.

 

My question is: Does LogMeIn support or would work if I'm using a CTI? Will I be able to access my CTI through LogMeIn? Thanks!

Active Contributor
Posts: 13
Registered: ‎05-20-2017

Re: Does Logmein work with CTIs?

I haven't tried this yet. I'd like to know as well if this works or even possible. Which CTI are you using?

Active Contributor
Posts: 11
Registered: ‎04-22-2017

Re: Does Logmein work with CTIs?

Hi. I did a quick research on what you'd like to know. When I searched for LogMeIn CTI compatibility, it directed me towards Tenfold's website. Apparently, it's a CTI tool that links different customer databases into a single unified dashboard.

 

I'm not sure if they can both be integrated, but I think LogMeIn is using Tenfold for their business. I could show you a screenshot but I can't attach an image to my post. You can go here and take a look instead. 

Contributor
Posts: 21
Registered: ‎05-10-2017

Re: Does Logmein work with CTIs?

Don't have one yet, I'm actually considering getting one but I'm not sure if it'll work with logmein.

Contributor
Posts: 21
Registered: ‎05-10-2017

Re: Does Logmein work with CTIs?

Hi, evcarla22. Thanks for helping out. I did see that Tenfold has LogMeIn's logo on their website. I'll inquire with them and I'll update here if they do work. Thanks again!

Contributor
Posts: 14
Registered: ‎06-02-2017

Re: Does Logmein work with CTIs?

Thanks for sharing this evcarla22. Great to know that LogMeIn is compatible with a CTI.
Active Contributor
Posts: 11
Registered: ‎04-22-2017

Re: Does Logmein work with CTIs?

You're welcome and good luck! Let us know how it turns out! 

Contributor
Posts: 21
Registered: ‎05-10-2017

Re: Does Logmein work with CTIs?

Hey, evcarla22! I saw your comment on another thread that asked a similar question as mine. I commented that I thought you referred to a different thread but was directed to my own. lol I was surprised, thanks still!
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎06-17-2017

Re: Does Logmein work with CTIs?

Hi, Curr_Daniel! I'm just wondering if this worked out for you? I'm having issues using LMI with my current CTI and I don't know if it's caused by the phone system+CRM or the CTI itself or LMI itself. I hope to hear about your experience with this. Thanks!