cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Rolly13
Active Contributor

Vault opens when "Open vault after login" is not ticked

I think the title says it all. Normally when I open Chrome I get the loginscreen for lastpass. Since a couple of days I get the vault where I have to login, although in options the square for opening the vault after log in is not ticked

102 REPLIES 102
Olly99
Active Contributor

that you for your message. but what is truly irritating is that we have to use a workaround instead of Lastpass providing a true solution. we should at least have the option to click for not seeing the message anymore. again, we are paying much more than before and it feels like the app design is going backwards.

Giangi69
Active Contributor

https://community.logmein.com/t5/Support-Discussions/Vault-opens-when-quot-Open-vault-after-login-qu...

 

...so how we should take this silence? Anybody has escalated the problem??

macleather
Active Contributor

Maybe we need to look at something like 1Password etc.

jc94122
Active Contributor

In case the CS team is waiting and watching before escalating, this is still a problem.

 

The behavior I reported before has not been resolved by an update or by magic. This issue makes LastPass less convenient and less transparent in my workflow.

 

Whatever "joy" LastPass brings is spoiled every time this issue occurs, which is every time I start a browser, which is a few dozens of times a day.

 

I would like to know if this issue has been reported to the dev team, if it is being investigated by the dev team, if it has been prioritized by the dev team.

Olly99
Active Contributor

Indeed the situation is still a big pain. I have started testing 1password and Dashlane. Now that LastPass does not have any price advantage I am prepared to move to a software which works the way I want and has real support.

minsik
Active Contributor

4.58.0 (binary active) appears to have fixed this, for me. I found this thread and then shortly after that the update occurred, Using Microsoft Edge browser Version 87.0.658.0 (Official build) dev (64-bit) in Windows 10 pro -64 bit.

thanks for now, it certainly was getting very annoying.
Rolly13
Active Contributor

Why can't you just go back to the good old times when you opened your browser, the login screen appeared, you logged in, and you could continu. What I have now, and that is new, is that I don't get a login screen when I open Chrome. I have to close chrome and start it again, then I can login. Clicking on the plugin does nothing. NOT FUNNY GUYS

Olly99
Active Contributor

I can confirm that I have updated to the latest binary file BUT it is still screwed up. I am still in the same situation as Rolly13 and I have not seen feedback from Lastpass for a few days now. 

Olly99
Active Contributor

Well, on the latest Chrome or Firefox it is still not working.

annoyed342
Active Contributor

Same issue. Had to register to post this. Very annoyed.