cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Contributor

No virtual IP address for Hamachi just 0.0.0.0.

I download the app and logged in and it seemed like it was working but it does not give me an option to connect to anything. On the top to the right of the power button it has no IP address just 0.0.0.0. Any ideas on how to fix this?

12 REPLIES
New Contributor

Re: No virtual IP address for Hamachi just 0.0.0.0.

I have this same problem... still looking for a fix.
LogMeIn Contributor

Re: No virtual IP address for Hamachi just 0.0.0.0.

Try doing a tracert to hamachi.cc and see if you can reach it. You probably either need to make an exception for Hamachi on your firewall\AV or add *.hamachi.cc as an exception to any HTML filtering/ the router firewall. 

Vitor is a member of the LogMeIn Community Care Team.

Was your question answered? Please mark it as an Accepted Solution.
Was a post helpful or informative? Give it a Kudo!
New Contributor

Re: No virtual IP address for Hamachi just 0.0.0.0.

me too

LogMeIn Contributor

Re: No virtual IP address for Hamachi just 0.0.0.0.

now is the Hamachi IP 0.0.0.0 or is the computer node within the networking coming up as 0.0.0.0? and have you tried checking your local firewall and network firewall?
Vitor is a member of the LogMeIn Community Care Team.

Was your question answered? Please mark it as an Accepted Solution.
Was a post helpful or informative? Give it a Kudo!
New Contributor

Re: No virtual IP address for Hamachi just 0.0.0.0.

me too  i'm tired this problem for a long time plz help me

New Contributor

Re: No virtual IP address for Hamachi just 0.0.0.0.

me too

New Contributor

Re: No virtual IP address for Hamachi just 0.0.0.0.

ugh i got that same, my firewall is off and it just says 0.0.0.0

New Contributor

Re: No virtual IP address for Hamachi just 0.0.0.0.

i have the same how to fix it ??????

New Contributor

Re: No virtual IP address for Hamachi just 0.0.0.0.

I've been in contact with Hamachi support about this matter.

 

Running on Windows 10 Pro 64bit, on a microsoft domain.

 

We do have a managed firewall, and ALL traffic between *.hamachi.cc and the intended computer has been allowed.

 

Hamachi is running, says connected, with NO Ip Address.


I can tracert to hamachi.cc however, the last hop, #18,  responds as 'request timed out' but I don't

know if that is by design, (as you can't PING hamachi.cc)  the hop before is *.ntwk.msn.net (used a

few different networks to see if it was the same path, and they do vary slightly).


I've uninstalled, reintalled, repaired hamachi.

 

Removed and manually re-installed the hamachi network adaptor.

in looking at the network properties, on this install, I noticed a difference between what

is checked/enabled vs another Hamachi install I have, however that is on Win7pro-64,

so I didn't know if that was by design.

Only the QOS, MS LLDP Driver, and the link-layer objects (2) are checked/enabled,

the others are not.

I ran the diagnostic tool, everything is 'ok' and shows 'connected' but NO iP address...

What can I check / do to troubleshoot further?

Thank you!