cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
lewisuk
New Contributor

Other users can connect but I cannot

I am having the same issue with the SSL error on the log me in Client and have been for a few weeks. Other users logging into the same machine are fine.  

10 REPLIES 10
AshC
GoTo Moderator

@lewisuk   Sorry, the threads you were referencing were pretty old, referencing some retired LMI versions. 

 

Please state the affected operating systems involved, as well as the LogMeIn Host software version, and any images of the exact error you receive.

 

Typically SSL errors indicate an issue with your local web browser.  Have you tested an alternate yet? 


Ash is a member of the GoTo Community Care Team.

Was your question answered? Please mark it as an Accepted Solution.
Was a post helpful or informative? Give it a Kudo!
lewisuk
New Contributor

@AshC  Thanks for the response.

Both Host and Client machines are windows 10.

Using Log Me In Pro

Host Log Me In version: 4.1.0.14344 (Mar 12 2021)

 

My machine is using Log Me In Client version : 1.3.5214

I'm using the LogMeIn Client to access the machine not a web browser, so I can't try an alternative. Unless I'm missing something here?

 

Other user are able to access from their machines. I am working through a site firewall which I have made sure TCP port  443 is open.

I've tried updating the licences as describe in this guide thanks to the support team:

https://support.logmeininc.com/central/help/my-logmein-host-is-disconnecting-at-verify-identity-what...

I tried following this guide on firewalls but cannot see where the components it mentions are installed:

https://support.logmeininc.com/central/help/how-do-i-configure-a-firewall-to-work-with-logmein

 

This the error:

lewisuk_1-1635771597842.png

 

 

 

AshC
GoTo Moderator

@lewisuk  It does sound like a localized problem.  Just to be sure, have you tested an alternate network and tried disabling the firewall temporarily before you connect? 

 

Is the firewall a commercial or personal version? 


Ash is a member of the GoTo Community Care Team.

Was your question answered? Please mark it as an Accepted Solution.
Was a post helpful or informative? Give it a Kudo!
justincrabtree
New Contributor

@lewisuk are you experience this issue with the LogMeIn desktop app for Mac?

lewisuk
New Contributor

It's a company laptop so I am limited on disabling firewalls and connecting to different networks unfortunately.

I think I will have to contact my IT department and see if they can assist with the firewall side of things.

It will be a commercial firewall.

 

@justincrabtree No it's all Windows 10 based.

 

Thanks

Noc1
New Contributor

How did you resolved this issue? 

lewisuk
New Contributor

I haven't yet. I'm still waiting for our IT team to investigate....

drobin84
New Contributor

there is another thread on this. I Updated to 1.3.5282 and i am getting the same errors. Clients on 1.3.5151 are able to remote just fine. but anything newer gives that error message.

 

At one point I connected and it actually prompted me to wait for host to accept connection. NONE of our clients have this turned on.

AshC
GoTo Moderator

@drobin84  If this issue is still affecting you, are you able to give us a call when you have access to the Host PC? 


Ash is a member of the GoTo Community Care Team.

Was your question answered? Please mark it as an Accepted Solution.
Was a post helpful or informative? Give it a Kudo!