cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
MollyMae
New Contributor

Can't Setup Unattended on Servers

Certain Server 2016 boxes and so far all Server 2019 boxes won't allow the Unattended installer to complete.  The program downloads and runs.  It prompts for my GTA email address.  After entering the account email address, it doesn't allow me to click Next.  It just sits on that screen.  I've noticed it for awhile and always just worked around it, but it's starting to drive me nuts, as it seems to be consistent in all of the 2019 servers I've been setting up.

 

Searching the internet and community hasn't been too helpful.  Any suggestions?

4 REPLIES 4
AshC
GoTo Moderator

Re: Can't Setup Unattended on Servers

@MollyMae  Was this using G2A V4 or V5? 

 

If you've confirmed that you are installing the endpoint upon the problem servers as a domain or enterprise admin, we can certainly look into the failure further. 


Ash is a member of the GoTo Community Care Team.

Was your question answered? Please mark it as an Accepted Solution.
Was a post helpful or informative? Give it a Kudo!
MollyMae
New Contributor

Re: Can't Setup Unattended on Servers

Yep, attempting with a domain admin account.

 

EDIT: Sorry, missed the version request.  It's 4.8

MollyMae
New Contributor

Re: Can't Setup Unattended on Servers

Any chance you can still look into this?

AshC
GoTo Moderator

Re: Can't Setup Unattended on Servers

Are you able to test with V5 to confirm it's an issue with an older build? 


Ash is a member of the GoTo Community Care Team.

Was your question answered? Please mark it as an Accepted Solution.
Was a post helpful or informative? Give it a Kudo!