cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
AllforOnePL
Active Contributor

Questions section during webinar - error related to Polish characters

Hi, there is a new problem during recent weeks. When an attendee writes a question (in "questions" section), then, always when uses Polish character (like ą, ż), it automatically selects the whole text, and then, when another letter is written, it deletes it. Please help with this, we cannot talk to people with questions, it is VERY inconvinient.

Best!

Aleksandra

7 REPLIES 7
AshC
GoTo Moderator

Re: Questions section during webinar - error related to Polish characters

@AllforOnePL  I'm sorry we don't yet have full support for certain Polish characters.  I'll let the language team know this area can be improved for Polish users. 


Ash is a member of the GoTo Community Care Team.

Was your question answered? Please mark it as an Accepted Solution.
Was a post helpful or informative? Give it a Kudo!
AllforOnePL
Active Contributor

Re: Questions section during webinar - error related to Polish characters

Hi, thank you. But it worked well earlier, it looks like something changed recently, please fix it, we cannot use "Questions", and we need it 😞

AshC
GoTo Moderator

Re: Questions section during webinar - error related to Polish characters

Can you please confirm the GoToWebinar / GoToMeeting software version you are using there? 

 

What type of webinar are you scheduling / hosting with attendees where questions are not available? 


Ash is a member of the GoTo Community Care Team.

Was your question answered? Please mark it as an Accepted Solution.
Was a post helpful or informative? Give it a Kudo!
AshC
GoTo Moderator

Re: Questions section during webinar - error related to Polish characters

@AllforOnePL  I have created a ticket to look into this sudden change further.  If you could add any details to help us further the investigation it would help us understand the root cause faster. 

Thanks. 


Ash is a member of the GoTo Community Care Team.

Was your question answered? Please mark it as an Accepted Solution.
Was a post helpful or informative? Give it a Kudo!
AllforOnePL
Active Contributor

Re: Questions section during webinar - error related to Polish characters

Hi, thank you for your support. I enclose screenshots showing the problem. It looks like the problem is not with all Polish characters, but only with two of them: "ą" and "ż". And it apperas both when using "questions" and "chat". Both when attendees use them and also when I (organizer) use it.

Best!

AlexGoToWebinar version.pngquestions-chat error. Step 1.pngquestions-chat error. Step 2.pngquestions-chat error. Step 3.pngquestions-chat error. Step 4.png

AllforOnePL
Active Contributor

Re: Questions section during webinar - error related to Polish characters

Hi @AshC, do we have any progress in this topic?

AshC
GoTo Moderator

Re: Questions section during webinar - error related to Polish characters

@AllforOnePL  I'm sorry I don't have an ETA yet for this fix. 


Ash is a member of the GoTo Community Care Team.

Was your question answered? Please mark it as an Accepted Solution.
Was a post helpful or informative? Give it a Kudo!